Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici aici

X

  

Competențe digitale pentru piața editorială în era publicațiilor electronice - DIGIPUB


 Asociația Editorilor din România, în calitate de beneficiar, alături de Universitatea din București și Diastasi Training and Consulting Services, în calitate de parteneri, implementează proiectul “Competențe digitale pentru piața editorială în era publicațiilor electronice” – DIGIPUB, ID 156046. 

Proiectul beneficiază de cofinanțare din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 2 „Corelarea învățării pe tot parcursul vieții cu piața muncii”, Domeniul major de intervenție 2.1 „Tranziția de la școală la viața activă”. Valoarea totală a proiectului este de 1.796.920,95 lei.

Implementat între 8 iulie și 31 decembrie 2015, DIGIPUB are ca grup-țintă 160 de studenți și masteranzi ai Universității din București.

Noutăţi

Conferinţe de încheiere a proiectului DIGIPUB

Proiectul european "Competente digitale pentru piata editoriala in era publicatiilor electronice" – DIGIPUB - a ajuns la final. 

Citiţi mai multe ...

Proiectul european DIGIPUB a oferit practică plătită în edituri pentru 167 de studenți

167 de studenți interesați de domeniul editorial au beneficiat, timp de câteva luni, de practică plătită în marile edituri din România și de consiliere profesională,

Citiţi mai multe ...