Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici aici

X

 Beneficiarul proiectului:

Asociația Editorilor din Romania este una dintre cele mai importante asociații profesionale ale editorilor din țara, avand reprezentativitate la nivel național. AER reunește editori din toate domeniile de interes cultural, in prezent avand 58 de membri și 2 membri afiliati in toata tara. În 2010 fondeaza, impreuna cu Uniunea Editorilor din Romania, Federația Editorilor din Romania, afiliata un an mai tarziu la Federația Editorilor din Europa. AER are experienta in derularea de proiecte cu finantare europeana.

 

Parteneri - SC CREATIVE CONSULTANCY BOUTIQUE SRL

SC CREATIVE CONSULTANCY BOUTIQUE SRL detine expertiza in evaluarea psiho-aptitudinala a resurselor umane, consiliere in cariera, programe de acompaniament social, formare profesionala si masuri de ocupare, detine acreditare pentru furnizarea serviciilor de consiliere si mediere si detine autorizare ANC pentru furnizarea serviciilor de formare profesionala. Obiectivele principale ale societatii sunt: initierea si sprijinirea de programe de autodezvoltare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, in special a celor care fac parte din grupuri vulnerabile, in vederea (re)integrarii in comunitatile de care apartin; stimularea initiativelor individuale si colective care au ca scop imbunatatirea vietii sociale colective; participarea activa in activitati de cercetare si monitorizarea fenomenului de excluziune sociala a grupurilor vulnerabile, furnizarea de servicii de evaluare psihoindividuala, consiliere in cariera, formare si mediere. Înca din 2006, utilizand, o baza de date actualizata la nivel local/regional/national si servicii acreditate, respectand standardele SPO (serviciile publice de ocupare), societatea a dezvoltat un pachet integrat de servicii specializate de: acompaniament social pentru companii multinationale: pachet integrat de masuri active de prevenire si combatere a somajului: evaluare psiho-aptitudinala (cu ajutorul unor instrumente psihometrice computerizate); consiliere individuala; consiliere de grup; Assessment Center/Development Center (utilizand modele recunoscute la nivel european/international), formare profesionala si medierea muncii.