Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici aici

X

 Beneficiarul proiectului:

Asociația Editorilor din România este una dintre cele mai importante asociații profesionale ale editorilor din țară, având reprezentativitate la nivel național. AER reunește editori din toate domeniile de interes cultural, în prezent având 58 de membri și 2 membri afiliați în toată țara. În 2010 fondează, împreună cu Uniunea Editorilor din România, Federația Editorilor din România, afiliată un an mai târziu la Federația Editorilor din Europa. AER are experiență în derularea de proiecte cu finanțare europeană.

 

Parteneri - SC CREATIVE CONSULTANCY BOUTIQUE SRL

SC CREATIVE CONSULTANCY BOUTIQUE SRL detine expertiza in evaluarea psiho-aptitudinala a resurselor umane, consiliere in cariera, programe de acompaniament social, formare profesionala si masuri de ocupare, detine acreditare pentru furnizarea serviciilor de consiliere si mediere si detine autorizare ANC pentru furnizarea serviciilor de formare profesionala.Obiectivele principale ale societatii sunt: iniþierea si sprijinirea de programe de autodezvoltare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, in special a celor care fac parte din grupuri vulnerabile, in vederea (re)integrarii in comunitatile de care apartin; stimularea iniþiativelor individuale si colective care au ca scop îmbunataþirea vieþii sociale colective; participarea activa în activitaþi de cercetare si monitorizarea fenomenului de excluziune sociala a grupurilor vulnerabile, furnizarea de servicii de evaluare psihoindividuala, consiliere in cariera, formare si mediere.Inca din 2006, Utilizand, o baza de date actualizata la nivel local/regional/national si servicii acreditate, respectand standardele SPO (serviciile publice de ocupare), societatea a dezvoltat un pachet integrat de servicii specializate de: acompaniament social pentru companii multinationale: pachet integrat de masuri active de prevenire si combatere a somajului: evaluare psiho-aptitudinala (cu ajutorul unor instrumente psihometrice computerizate); consiliere individuala; consiliere de grup; Assessment Center/Development Center (utilizand modele recunoscute la nivel european/international), formare profesionala si medierea muncii.