Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici aici

X

Parteneri


Beneficiarul proiectului:

Asociația Editorilor din România este una dintre cele mai importante asociații profesionale ale editorilor din țară, având reprezentativitate la nivel național. AER reunește editori din toate domeniile de interes cultural, în prezent având 58 de membri și 2 membri afiliați în toată țara. În 2010 fondează, împreună cu Uniunea Editorilor din România, Federația Editorilor din România, afiliată un an mai târziu la Federația Editorilor din Europa. AER are experiență în derularea de proiecte cu finanțare europeană.

 

Parteneri:

 

Universitatea din București este una dintre cele mai importante instituţii de învăţământ superior și de cercetare din România, cu 150 de ani de existență și un solid prestigiu naţional şi internaţional. Misiunea Universităţii din Bucureşti este de a oferi tinerilor români și străini o formare de nivel european în domeniile ştiinţelor exacte, științelor naturii, științelor sociale şi umane, de a produce idei noi şi de a reevalua stadiul actual al cunoştinţelor în toate aceste domenii. Astfel, Universitatea din București se afirmă ca o universitate de cercetare avansată şi de predare, aflată pe prima poziție în ierarhizarea universităților, realizată de către MECTS în 2011. Universitatea București a fost și este implicată, în calitate de solicitant sau partener, în numeroase proiecte cu finanțare POSDRU.

 

Diastasi Training and Consulting Services este o companie din Grecia cu experiență vastă în consilierea și orientarea în carieră inclusiv a studenților, fiind una dintre companiile cele mai prestigioase din țara de origine. Având drept beneficiari întreprinderi, instituții și organizații specializate în proiecte europene, Diastasi a implementat, de-a lungul timpului, numeroase studii de evaluare a nevoilor educaționale.

Noutăţi

Conferinţe de încheiere a proiectului DIGIPUB

Proiectul european "Competente digitale pentru piata editoriala in era publicatiilor electronice" – DIGIPUB - a ajuns la final. 

Citiţi mai multe ...

Proiectul european DIGIPUB a oferit practică plătită în edituri pentru 167 de studenți

167 de studenți interesați de domeniul editorial au beneficiat, timp de câteva luni, de practică plătită în marile edituri din România și de consiliere profesională,

Citiţi mai multe ...