Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici aici

X

Proiectul european "Competente digitale pentru piata editoriala in era publicatiilor electronice" – DIGIPUB - a ajuns la final.

In datele de 15 si 16 decembrie 2015, au avut loc conferintele de incheiere a proiectului, in care s-au prezentat rezultatele obtinute si modul de desfasurare a activitatilor din cadrul DIGIPUB:

Citeşte mai multe

Comunicat de presă 

167 de studenți interesați de domeniul editorial au beneficiat, timp de câteva luni, de practică plătită în marile edituri din România și de consiliere profesională,

Citeşte mai multe

Mai jos puteți găsi programul vizitei de studiu organizate în Atena în perioada 14-20 decembrie de către partenerul grec Diastasi Training and Consulting Services.

Citeşte mai multe

Editura Art

  1. Gheorghe Roxana Mihaela
  2. Laura Dimitriu

Citeşte mai multe

În selectarea studenților în vederea efectuării unei vizite de studiu la partenerul din Grecia al proiectului (Diastasi Training & Consulting) s-a ținut cont de următoarele criterii:

Citeşte mai multe