Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

 

 

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici aici

X

INVITAȚIE

Conferința de presă de încheiere a proiectului

“Competențe digitale pentru piața editorială în era publicațiilor electronice” – DIGIPUB

 Asociația Editorilor din România, alături de Universitatea din București și DIASTASI Training and Consulting Services, vă invită la conferința de presă de încheiere a proiectului “Competențe digitale pentru piața editorială în era publicațiilor electronice” – DIGIPUB, ID 156046. 

Conferința va avea loc miercuri, 16 decembrie 2015, începând cu ora 11.00, în Sala de conferințe a Colegiului Național al Asistenților Sociali (Strada Biserica Amzei, nr. 29, etaj 3, București). Modul de desfășurare și gradul de îndeplinire a obiectivelor proiectului vor fi prezentate de:

Conf. univ. dr. Oana MURĂRUȘ, Decan al Facultății de Litere din cadrul  Universității din București

Mihai MITRICĂ, Director Executiv al Asociației Editorilor din România

Arpad HARANGOZO, Manager de proiect

Miruna MEIROȘU, Expert Informare și PR DIGIPUB 

Proiectul, implementat în perioada iulie - decembrie 2015, a avut drept scop facilitarea tranziției de la studiile universitare la viața activă pentru 160 de studenți și masteranzi ai Universității București, printr-un program integrat de stagii de practică plătite în domeniul editorial și sesiuni de orientare și consiliere în carieră.

 Vă așteptăm cu plăcere.

Descarcă invitaţia la conferinţă

 

images/pdf/invitatie1.jpg