Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

  

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării în site, accepţi modul în care folosim aceste informaţii. Află mai multe aici aici

X

Conferinţe de încheiere a proiectului DIGIPUB

 

In datele de 15 si 16 decembrie 2015, au avut loc conferintele de incheiere a proiectului, in care s-au prezentat rezultatele obtinute si modul de desfasurare a activitatilor din cadrul DIGIPUB:

Conferinta de diseminare a rezultatelor proiectului  - a avut loc marti, 15 decembrie, la Colegiul National al Asistentilor Sociali. In cadrul conferintei, au luat cuvantul: Mihai Mitrica (director executiv AER), Mircea Vasilescu (Universitatea din Bucuresti), Arpad Harangozo (Manager de proiect), Miruna Meirosu (Expert informare si PR), Luminita Danes (consilier in cariera), Maria Desmirean (Curtea Veche Publishing), Laura Albulescu (Editura Art), Ana Maria Apostu (studenta).

Conferinta de presa de incheiere a proiectului – a avut loc miercuri, 16 decembrie, la Colegiul National al Asistentilor Sociali, cu interventii din partea echipei de proiect: Mihai Mitrica (AER), Mircea Vasilescu (Universitatea din Bucuresti), Miruna Meirosu (Expert informare si PR), Arpad Harangozo (Manager de proiect).

Implementat de Asociatia Editorilor din Romania alaturi de Universitatea din Bucuresti si Diastasi Training and Consulting Services, proiectul a beneficiat de cofinantare din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.1 „Tranzitia de la scoala la viata activa”.

Puteti descarca documentele cu informatii prezentate in cadrul conferintelor:

Prezentare conferinţă diseminare

Comunicat de presa practică în edituri

Galerie Foto

Noutăţi

Conferinţe de încheiere a proiectului DIGIPUB

Proiectul european "Competente digitale pentru piata editoriala in era publicatiilor electronice" – DIGIPUB - a ajuns la final. 

Citiţi mai multe ...

Proiectul european DIGIPUB a oferit practică plătită în edituri pentru 167 de studenți

167 de studenți interesați de domeniul editorial au beneficiat, timp de câteva luni, de practică plătită în marile edituri din România și de consiliere profesională,

Citiţi mai multe ...